Cotton Club


Адрес: Зимен дворец на спорта,1700, Студентски град
За резервации: 0888/127 388
Работно време: 23:00 - 5:00
Страница: www.cottonclub.bg
Фейсбук: тук

Cotton Club – най-луксозният клуб в Студентски град отвори отново врати за редовните си клиенти с изцяло нова визия. Впечатляващият интериор е дело на световния топ дизайнер Юлиан Тахов. Творецът е създал истинско изкуство съчетавайки лукс и комфорт, стил и кралска изисканост. Смело можем да твърдим, че е изпълнил максимата си: „Дизайн, който отгатва мечтите!”. Единственото, което Ви остава в тази уникална обстановка е да се отдадете на изкушението да се забавлявате!

Заведението разполага с 350 седящи места, а общия капацитет е 700 гости. За любителите на лукса са комфортните сепарета с мека мебел в тъмно синьо и черно, а в авангардните маси по средата е вградена фруктиера за лед. Огромен модерен бар е разположен в центъра на заведението, а срещу него е уникален светещ дансинг, който се превръща в страхотна сцена за шоу програми и ревюта.

Новата визия на Cotton Club е решена изцяло в тъмно синьо и черно със стилни златни акценти. Много лукс, класа и елегантност създава обстановката, придружена с обслужване на най-високо ниво, гост изпълнители, тематични партита и непрестанни изненади за Вас – клиентите.

{$close}